معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

18 دی 1403 سه شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/10/10 - 13:28
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 58
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کمیته کنترل عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته کنترل عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه و دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی و دکتر زینب صیامی، مشاور عفونی معاونت درمان و مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت و دیگر اعضای کمیته، روز یکشنبه 9 دی 1403 برگزار شد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، کمیته کنترل عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه و دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی و دکتر زینب صیامی، مشاور عفونی معاونت درمان و مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت و دیگر اعضای کمیته، روز یکشنبه 9 دی 1403 برگزار شد.

دکتر بدو کمیته کنترل عفونت را از مهمترین کمیته ها دانست و گفت: باید به کمیته کنترل عفونت توجه بیشتری شود، اقدامات پیشگیرانه درخصوص عفونت بیمارستانی باید صورت گیرد. 

وی به فرهنگ سازی و نقش آموزش در فرهنگ سازی بهداشت دست اشاره کرد و گفت: مداخلات باید به صورت پیشگیرانه باشد و چشم انداز پنج سال آینده را باید داشته باشیم. برای پیشبرد اهداف کنترل عفونت باید به آن وزن داده شود و در کمیته های کنترل عفونت نباید فقط به درد دل و بیان آمار اکتفا شود.

دکتر صالحی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه به توجه بیمارستان ها به ساخت و ساز اشاره کرد و گفت: مهمتر از ساخت و ساز توزیع نیروی انسانی و انگیزه مالی است، که باید آن را تقویت کنیم.

دکتر رسولی در این جلسه به تقویت گروه کنترل عفونت اشاره و پیشنهاد کوریکولوم آموزشی در تمامی سطوح و رده ها را مطرح کرد.

دکتر آرش سیفی، متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه واحد کنترل عفونت را واحد نظارتی دانست و تاکید کرد: تمامی کارکنان درمان (پزشک و پرستار) در بخش ها مسئول هستند و باید برای ارتقا کنترل عفونت گام بردارند.

دکتر صیامی، متخصص عفونی دانشگاه در این جلسه به نقش روسا در پیشگیری و ارتقا کنترل عفونت اشاره و تاکید کرد: پرستار پیگیر برای تماس با بیماران بعد از عمل جراحی نقش مهمی در ارتقا بیماریابی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران دارد.

دکتر حنانه برادران، مدیر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو، آمار مقایسه ای سال 1402 و 1403 را درخصوص مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها ارائه داد.

مهناز هادی پور، آمار عفونت های بیمارستانی و مداخلاتی که برای ارتقا بیماریابی انجام شده بود را ارائه داد و پیشنهادات و راهکارهای بیشتری درخصوص بیماریابی و برنامه عملیاتی سال آینده مطرح کرد.

در این نشست، اساتید درخصوص قوانین جدید استواردشیپ به بحث و گفتگو پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی ,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 287503
مهناز هادی پور
تهیه کننده:

مهناز هادی پور

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه